Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

WineHealth 2013

17.02.2013

Двадесет години след като беше изкован терминът „френски парадокс” научните проучвания продължават да изследват комплексните взаимовръзки между консумацията на вино и здравето на човека.

Тези връзки са били във фокуса на продължаваща във времето серия от научни срещи започнали в Udine (Italy) през1996, после е Тhe New York Academy of Science Meeting през 2001 г. в Palo Alto, California (USA). Следващата е в Santiago (Chile) през 2002. През 2005 е в Stellenbosch (South Africa), през 2007 в Bordeaux (France) и през 2010 в Friuli (Italy). Поредната среща ще се състои в Sydney, Australia от 18 до 21 юли 2013 г. - WineHealth 2013.
Конференцията ще даде възможност на водещи световни експерти да осъществят стимулиращ обмен на научна информация и идеи касаещи въздействието на консумацията на вино върху здравето на човека както и да изследват епидемиологичните данни за ефекта на виното в качеството му  уникална алкохолна напитка.
 

Назад