Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Български изби представиха вина в Китай

16.11.2015

Български изби участваха в търговска мисия с посещение на международна специализирана изложба InterWine 2015 в Гуанджоу и на международна специализирана изложба Prowein China 2015 в Шанхай, Китай. Тя се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), съобщиха от там.
Избите представиха български вина на специални двустранни срещи по време на изложенията. „Интересът към нашите вина е много голям. Вече се реализира износ за Китай и се очаква неговото увеличаване“, заяви Николай Найденов, директор на дирекция „Административна“ на ИАНМСП, който води делегацията. 
В търговската мисия са включени 12 малки и средни фирми.
Събитието е по проект „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, финансиран по Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика” 2007-2013.

Назад