Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Персона Каберне Совиньон 2008

150.00лв.

Трудно намираме най-добрите вина на Винпром - Ямбол, из Българско. Малко ни е тъжно, но това не е единственото хубаво нещо, което няма да си купим. Има нещо загадъчно в това вино. Ако се вярва на официалния списък с награди от Винария 2008, Винпром Ямбол там няма Златен ритон. Негово Каберне совиньон е наградено със Златен ритон през 2009 г. Само че в списъка то носи тайнствената сигнатура "Каберне совиньон, парт. 4, Тракийска низина". На етикета пък ясно се вижда надписът "Златен ритон 2008". Не сме го виждали в търговската мрежа. Бутилката е с номер 2013. Подходящ подарък за някой голям шеф през 2013-та година.

Съвет на Vinobg: Понеже цената ще е солена, изчакайте да мине фаталната 2012.
От разследването, което проведохме, май това е Кабернето със Златен ритон от 2009. Обаче може и да не е. Което не знаем, не знаем. Интересно е защо не са сменили етикета. Може би защото така прилича на филателен куриоз. Само че в тоя бранш прилича на чисто мошеничество.
Ние затова и го продаваме на такава цена. Мошеническа, де. Но пък който я вземе, ще може да я подари на Музея за шменти капели от прехода.

Награди:
Винария 2009 - Златен ритон (?)

Добави към кошницата:

  • Бруто тегло: 1.2кг.
  • Произведено от: Винпром Ямбол


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 23 февруари сряда, 2011.