Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Hypnose Merlot Reserve 2012

60.00лв.

Качества и оценка според Каталога на българското вино 2017:
Средноинтензивен рубинен цвят; комплексен нос с акценти на сушена боровинка, мока, зряла слива; тяло с кадифени танини и отличен баланс; дълъг финал с усещане за черен шоколад. Изключително вино.

Качества и оценка според Каталога на българското вино 2016:
Интензивен рубинен цвят с меки отблясъци; комплексен нос с нотки на зрял плод - слива и къпина, сладък тютюн, свежа мента, какао; тяло със зрели танини и запазен плод във вкуса; дълъг финал с намек за шоколад. Изключително вино.

Качества и оценка според ДиВино (Септември 2016):
Много красив, жив и мастилен, силно интензивен гранатов цвят. Сложно, разкошно на нос с благородни нотки на бахар, кимион и канела, сини сливи и месо, ликьор от касис и шоколад. Сочно, но и стегнато, мощно тяло с плътни, стегнати, отлично зрели танини и великолепен, дълъг, класически финал с дължина и потенциал. Може да отлежава. Отлично вино (90 т.).

Последна бутилка.

Добави към кошницата:

  • Бруто тегло: 1.2кг.
  • Произведено от: Винарска изба Логодаж


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 18 май сряда, 2016.