Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Apollowine Melnik 2017

50.00лв.

Качества и оценка според Apollowine (2019):
100% Широка мелнишка лоза.
Първото червено вино от серия AW Own Selection, направено специално за Apollowine от Вила Мелник, прецизно блендирано от Димитър Николов. Бутилката е елегантна и стилна, със специално разработен от нас етикет, който да предаде характера и стила на виното.
Apollowine Melnik е с блестящ рубинено червен цвят, когато започнеш да го наливаш в чаша, където откриваш богатство от аромати – къпини, череши, черни горски плодове и подправки, деликатни рустик нотки. Комбинация от тероар и финес, характерна за изключителните вина от региона Мелник - 2017 реколта. Мисли си за зрели къпини, шепа сочни горски плодове току-що обрани и така пласт след пласт, във всеки от който нежно втъкани, почти недоловими ванилови нишки. Прекрасни киселини го пазят перфектно за момента, в който Ви го представяме. И да, сочно и темпераментно, с дълъг и плодов завършек, който ни накара да го изберем и дори да го наречем нашето вино. Оценка 100 т. (от 100 възможни).


Последна бутилка.

Добави към кошницата:

  • Произведено от: Винарска изба Вила Мелник


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 17 октомври четвъртък, 2019.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...