Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Cabernet Sauvignon Izbata Pomorie 1932

100.00лв.

Качества според производителя (от етикета на бутилката):
Произведено от подбрано грозде от собствени масиви по уникална технология.Отлежало 12 месеца в ръчно изработени бъчви от странджански дъб. Вино с красив червен цвят и пурпурни отблясъци. Плътното тяло на виното глези сетивата с аромат на зрели горски плодове, кафе, ванилия и подправки. Кадифените танини и дъбовите нотки допринасят за богатството и отличния баланс на вкуса, последван от дълъг впечатляващ финал.


Забележка на Vinobg:
Реколтата трябва да е 2007. Cabernet Sauvignon Izbata 2007 е посочено като носител на Златен ритон от Винария 2012. Разгледахме внимателно, но по двата етикета не е посочена тая година. Обаче това трябва да е виното. След като близо месец ги врънкахме, От Черноморско злато ни изровиха отнякъде една бутилка. Благодарности за жеста. Казаха ни - това е. Бутилката е с номер 9026/28.10.2011 г. Виното е колекционно, не може да се намери в магазините.

Награди:
Винария 2012 - Златен ритон


Последна бутилка.

Добави към кошницата:

  • Бруто тегло: 1.19кг.
  • Произведено от: Черноморско злато


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 09 декември понеделник, 2013.