Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

No man's land Kometa 2006

80.00лв.

Данни от производителя:
Сорт: 75% Мерло и 25% Каберне Совиньон. Гроздето е от лозя в Югозападна България. Направено е внимателно, подборно бране, като преди гроздобера е извършено маркиране и внимателна селекция на гроздовете, а след това - на зърната. Виното отлежава 10 месеца във френски бъчви от 225 и 500 л, за да се получи развитие, без да доминира дъбът.

Качества според сп. "Бакхус":
Непрогледен гранатов цвят с развитие. Средно интензивен, но комплексен букет от вишни, дим, трюфели и цветисти нюанси. Ароматите продължават във вкуса, допълнени с много сочност, сладост, кадифени танини и осезаем костилков плод.

Качестхва и оценка според ДиВино (септември 2012):
Много интензивен гранатов цвят с керемидени оттенъци. Сложен, благородно развит нос с нюанси на сушено тютюнево листо, чай, сушена боровинка и землист нюанс на мъх. Запазено свежо, средно тяло с пикантно сух финал и спомен за тютюнев лист, кедър и мъх. Отлично вино;

Награди:
Mundus Vini 2008, Германия - златен медал

Добави към кошницата:

  • Бруто тегло: 1.2кг.
  • Произведено от: Дамяница АД


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 23 февруари сряда, 2011.