Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Домейн Пещера Мерло 2011

40.00лв.

Качества спроред производителя:
Domaine Peshtera Merlot е вино с плътен рубинено червен цвят. Ароматът е подчертано плодов - на зряла череша и горски плодове, вкусът е елегантен, плътен, изключително хармоничен, с дълъг и запомнящ се финал.

Качества според Каталог на българското вино 2014:
Рубинен цвят с виолетов пръстен; плодов нос - долавя се вишна, горски плодове и сок от арония; стегнато тяло с добър баланс и хрупкави танини и плодов характер на вкуса; отново плод на финала. Много добро вино.

Коментар на Vinobg:
Всичко около това вино е с горната оценка, с изключение на коментариите (дано не са платени) в мрежата, които съпътстваха появата му на пазара, за изключителния и незапомнен успех. Той прави лоша рекламна услуга на Винпром Пещера АД, защото подобни успехи не са изключение за него и значи не са изключителни. А това че са били незапомнени е още по-тъпо.

Награди:
Mundus Vini 2013 - златен медал
Mundus Vini 2012 - златен медал

Последна бутилка.

Продадено
  • Бруто тегло: 1.2кг.
  • Произведено от: Винпром Пещера АД


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 22 септември събота, 2012.