Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

EM Rose Brut 2008

50.00лв.

Качества според производителя:
Цветът е искрящ, нежно розов, с деликатни меки оттенъци. Ароматът е
интензивен, с предимно плодов характер. Откриват се нюанси на трансформирана ягода и зряла череша. В устата се отделят аромати на ядка, сушена кайсия и топли нюанси на препечена коричка хляб. Вкусът е елегантен, с продължително въздействие и мека свежест. Завършва елегантно, свежо, с дълъг спомен за аромата на кайсия и препечени акценти. Играта е много дълга, отделящите се миниатюрни перли са много фини и оформят красиви спирали в искрящото вино.

Качества и оценка според Каталог на българското вино 2013:
Красив искрящ бледорозов цвят; много дълга игра на деликатни перли; нос с нюанси на бишкота, минерал, бели цветя; стегнато и хармонично тяло и много дълъг финал. Изключително вино.

Качества и оценка според ДиВино (април 2012):
Красив, искрящ бледорозов цвят с оранжеви оттенъци и дълга игра в чашата с много фини перли. Богат комплексен нос с препечена ядка, вишнев цвят, тесто, мъх, минерал и билки. Отличен баланс, стегнато, добре структурирано тяло с фин сух финал със спомен за сушени билки и лимонов тарт. Може да отлежава. Отлично вино (90 т.).Забележка на Vinobg:
Както вече не веднъж отбелязвахме, в сайта на производителя качествата на виното са описани общо, без упоменаване на досадни подробности като реколтата. Обаче такова описание си има и предимства - можеш да си го копнеш за всеки нов продукт.

Награди:
Винария 2013 - златен медал
Балкански международен винен конкурс 2012 - Regional Trophy

Добави към кошницата:

  • Бруто тегло: 1.2кг.
  • Произведено от: Винарска изба Едоардо Миролио


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 21 юни четвъртък, 2012.