Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Ivo Varbanov Ceci N’est Pas Un Rose Scaramouche 2013

40.00лв.

Качества и оценка според Каталога на българското вино 2016:
Бляскав и искрящ цвят на сицилиански (червен, кървав) портокал*; комплексен многопластов нос с акценти на билки - лавандула и валериан, прясна орехова ядка и тютюн; тялото е сочно и гъвкаво, с намек за сушен плод, маслина и стафида във вкусовия аромат; дълъг елегантен финал. Нестандартно вино!
Оценка: Изключително вино.

* Коментар на Vinobg: А сега, де! Ми неаполитанските портокали къде останаха? Интересно как ще реагират нашите приятели от камората.

Качества и оценка според ДиВино (септември 2015):
Купаж от Marselan & Syrah с блестящ и наситен карамелено-розов цвят. Носът е много сложен и въздействащ, с преобладаващи билково-медени акценти, карамел, сушени розови листенца, лавандула и розмарин, тютюн и сладък дъб. Тялото е много сочно, екстрактно и гъвкаво в устата, с кадифено мека структура и дълъг, отличен финал със спомен за сушени гъби, солени маслини и розмарин. Интригуващо вино с характер за специфични вкусове! Отлично вино (88 т.).


Забележка на Vinobg:
Понеже има някои разлики в оценките на топ специалистите, и ние - барабар Петко с мъжете - решихме да пробваме и жертвахме едно кашонче. Като питахме нашия експерт, той само успя да профъфли: "Изключително силно ного хубаво розе, начи". Сега имаме мнение, обаче пък нямаме розе.

Добави към кошницата:

  • Бруто тегло: 1.2кг.
  • Произведено от: Иво Върбанов


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 20 май петък, 2016.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...