Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Пуканки напоени с вино

07.07.2013

Бар за чревоугодници, вманиачени на тема пуканки в New York комбинира две здравословни храни в модна лека закуска - пуканки напоени с вино.  Производителят на пуканки Populence заедно с New Zealand’ката изба Kim Crawford създадоха два вида пуканки напоени с вино: Pinot Noir Chocolate Drizzle и Sauvignon Blanc Kettle -  четем в Beitbart.com
Идеята е на Maggie Paulus основателка на Populence. „Започнах да правя мои собствени  овкусители за да задоволя лакомията си по здравословен начин” заявява Maggie Paulus. Sauvignon Blanc предлага пикантен лимонов вкус, докато Pinot Noir Chocolate Drizzle е подходящ за тези, които обичат да си угаждат повече.
Както е известно при умерено пиещите вино рискът от сърдечни заболявания е по-нисък.
Едно ново изследване на Joe Vinson от University of Scranton показа, че пуканките съдържат повече от здравословните антиоксиданти – полифеноли отколкото плодовете и зеленчуците.
Естествено пуканките не могат да заместят пресните плодове и зеленчуци защото те съдържат витамини и други хранителни вещества необходими на човека и които не се съдържат в пуканките.
 

Назад