Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Меко казано - странни имена

22.02.2015

 

Дебело копеле
Това френско вино е много популярно – само в USA годишно се продават над 400 хиляди кашона Fat Bastard. BusinessWeek нарече Fat Bastard „истински маркетингов феномен“.

Кучка
Това е австралийско вино с изключително приятен вкус и аромат, така че е понятно желанието да изругаеш при изпразване на бутилката. Името е изписано 77 пъти на задният етикет плюс „Още малко“.


Лайняно вино
Става дума за вино от областа Languedoc-Roussillon. Vin de Merde, или ако предпочитате  Wine of Shite (на английски!!!)  дължим на Жан-Марк Спезиале, собственик на ресторант в градчето Aniane, недалеч Montpellier в любимата на всички France.


Упс
Няма каквото и да е що годе смислено обяснение.


Арогантна жаба
Както по горе!

 
Слон на опънато въже
Нищо по различно!


Жабешка пикня
Този „бренд“ принадлежи на магазинът за алкохол „Cheers“ в Calais, отново във France (северна Франция, департамент Pas-de-Calais, на който е подпрефектура).


Приют в оврага
Произвежда се от Cleavage Creek Winery (6307 Pope Valley Road Pope Valley, CA 94567+1 707-965-2570). На задният етикет пише, че виното е произведено от най качествени сортове грозде отгледано в Калифорния и  брано на ръка. Поради тези съкрушителни обстоятелства това вино има „пълно тяло и жив вкус“.
 

Крейзи домакиня
Девизът на това вино е „Малко вино - и в къщи цари уют и спокойствие“. Призводителят е направил специално маркетингово проучване между жените за да даде име на виното, което да се харесва на прекрасната половина на човечеството.Пияна църква
Това е име на вино призведено от канадска изба със същото име. Нямаме представа, какво се е творило в местната църква.
 
 

Назад