Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Новини от Karabunar Cellar Ltd

03.03.2013

Изба Карабунар участва на Шестото поред изложение New York Wine Expo , което ще се проведе от 01-03.Март  в Ню Йорк, където посетителите могат да се насладят на нашите качетвени вина, носещи традицийте на Bulgarian Heritage.

 Expovina- Primavera 21-27.03.2013 През пролетта на 2005 г.  е откра първата "EXPOVINA PRIMAVERA" в старата леярна сградата на Ешер Вис П.У.Л.С. Пролетният панаир на виното се утвърждава сред производителите, търговците на дребно и обществеността за кратко време като атрактивно събитие в началото на лозарската година. Като единствен международен пролетен панаир на виното в областта Цюрих, той предлага на обществеността през 2013 г. за девети пореден път, възможност да опитат вина от всички сергии от 84 основни развиващите се региони на света. Изба Карабунанар ще  има честа да бъде една от 84те сергии на  деветото издание на Пролетният панаир на виното в Цюрих.

За повече информация-http://www.expovina.ch/neu/index.php?page=Willkommen-Primavera

 

Назад