Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

International Wine and Spirit Competition 2013

04.07.2013

Когато Club Oenologique бил основан през 1969 г. от специалиста по химия на виното Anton Massel, той едва ли си е представял какъв ще е ефекта от тази му инициатива върху винената и алкохолна индустрии, нито от трайните положителни последици за тези който са били удостоявани през годините с награди за отличните си постижения. Идеята ми е била да има състезание на което вината се оценяват не само на базата на органолептична оценка, но да преминат и химически анализ.
През 1978 името на авантюрата беше променено на International Wine and Spirit Competition и в кратки срокове комплекс от процедури за технически контрол беше дефиниран и въведен с цел гарантиране и поддръжка на високите стандарти за оценка постигнати през годините. Първоначалната идея на International Wine and Spirit Competition е да се награждават отличните постижения на винената и алкохолна индустрии. Това е целта и днес. 
Представяме Ви наградените български вина.

Awardsort icon   Product Colour Producer Origin of Entry Info
  Katarzyna Encore 2011 Katarzyna Estate Bulgaria
  Katarzyna Question Mark Gold 2010 Katarzyna Estate Bulgaria
  Midalidare Grand Vintage Syrah 2010 Midalidare Estate Bulgaria
  Cycle Syrah Viognier 2011 SIS Industries Bulgaria

Назад