Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

В Канада възникнаха идеални условия за производителите на icewine

31.01.2014

Както е известно, в края на декември в северната част на американският континент времето стана много студено. Това осигури идеални условия за производството на високо качествените канадски вина от категорията „icewine” ни информира drinkblog.ru. Такова вино се търси много за вечеринки, коктейли пати и празнични трапези. Истината е, че в много райони на Канада през тази година се наложи да не се произвежда такова вино поради особено силните студове.
Производителите от Ниагара, щат Онтарио обаче прибраха  реколта с отлично качество, година за производството на много качествено icewine. Както е известно за производството на вина от категорията icewine е необходимо гроздовете да са „премръзнали” преди гроздобера при температура под 8 градуса по Целзий. През тази година в Канада гроздето подходящо за icewine беше налице много рано и това позволи да се произведе много качествена напитка.Тазгодишната реколта вече е оценена като най качествената в историята на производството в Канада на грозде за вина от категорията „icewine”. 

Назад