Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Клиентите купуват вина с хубави етикети

31.12.2014

Клиентите купуват вина с хубави етикети: 42% от жените избират вино според привлекателността на етикета, четем в dailymail.co.uk. Почти половината жени избират вино според етикета твърдят от Marks & Spencer PLC (една от най-големите британски компании за търговия на дребно). Тяхно изследване включващо 1300 жени сочи, че 42% от тях се ориентират към хващащи окото, привлекателни етикети. Този факт е бил използван. Те са сменили дизайна на етикетите на някои италиански вина миналата година и са регистрирали скок в продажбите. Едно от вината е било разпродадено за три месеца след като му е поставен етикет е тюркоазено.
Над 25000 бутилки вино Caruso e Minini Perricone със сменен етикет се оказва сред най продаваните вина. При смяна на етикетите английското Pinot Noir Rose е разпродадено за месец, а няколко по малко популярни вина като Etna Rosso, Diantha и Ascheri Langhe Arneis сега са сред най бързо увеличаващи по продажби.
Жените купуват 80% от вината, които се консумират в къщи в Обединеното Кралство сочи изследване на Vinexpo (едно от най-престижните изложения на вина в света).

Назад