Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

RatZINger Zinfandel and Cabernet FRANCis

28.01.2015

 

Garrett Busch, главен изпълнителен директор на Napa Valley’s Trinitas Cellars, с две вина изразяващи почит папите - RatZINger Zinfandel and Cabernet FRANCis.
 
Калифорнийската Napa Valley’s Trinitas Cellars, чието име на латински е Света Троица произведе вина с имена на папи, научаваме от huffingtonpost.com.  
Първото е от 2013 г. представено на Бенедикт XVI I по време на аудиенция и се нарича RatZINger, от сорта зинфандел. Папата го е дегустирал и удобрил. 
Второто е каберне фран  - Cabernet FRANCis. То е от март 2014 г. ръчно бутилирано и ръчно етикетирано. Става дума за 12 бутилки – един кашон представено на папа Францис по време на аудиенция през април 2014 г.. Останалото количество за 250 кашона ще бъдат бутилирано тази есен.
Тези вина попълват колекцията „Faith Collection“: Psalms - sauvignon blanc бленд, Revelation – десертно вино от типа на порто. Също так присъства и Rose’ary -  розе и Father Matthew Cabernet Sauvignon, по името на пенсиониран свещеник от Напа. 
Garrett Busch главен изпълнителен директор на Napa Valley’s Trinitas Cellars смята да прави вина кръстени и на следващите папи, Надявам се Светите Отци да имат подходящи за наименуване на вина имена, добавя той.

  

 

Назад