Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Продава се елитно британско шампанско

31.01.2015

В чест на постоянното сътрудничество с хотелите St Pancras Renaissance, компанията Chapel Down представи специална, изключителна  бутилка  шампамско Nebuchadnezzar на стойност 5000 паунда. Chapel Down е водещ британски производител на напитки. Намира се в Кент и използва грозде местно производство, както и произведено от свои партньори в югоизточна Англия. Произвежда пенливи вина със световно качество по традиционният метод, цяла гама обикновени вина, както и цяла гама висококачествени марки пиво .
Nebuchadnezzar е с обем 15 литра т.е. 20 стандартни бутилки или 120 чаши по 125 мл. Шампанското е произведено от Шардоне, реколта 2009. Отлежало е 4.5 години. Алкохолното му съдържание е 12.5% (обемни проценти). Регионът в който са лозята е с отлични климатични характеристики, гаранция за отличното качество на гроздето.
По мнение на еспертите излизането на пазара на скъпо струващата бутилка е свидетелсто за това, че английските вина са получили признанието на потребителите.
 

Назад