Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Град на виното

19.02.2015


Град на виното ще бъде създаден за първи път в Международен панаир Пловдив четем на сайта на Международния панаир Пловдив - fair.bg. Той ще представи колекциите на известни изби, които участват в Международната изложба за лозарство и винарство „Винария 2015“ от 4 до 8 март. Свои павилиони ще имат и производители на месни, млечни и хлебни изделия, тъй като по същото време се провежда и Международната изложба „Фудтех“ за храни, напитки, опаковки, машини и технологии.
Градът на виното пресъздава атмосферата на българските възрожденски къщи и улици, като така продължава традицията на „Винария“, известна със своите атрактивни щандове. В него  ще бъдат събрани експозиции на изложители, зони за гурме демонстрации, за презентации, за провеждане на майсторски класове и за отдих, пресцентър, сцена за музикални изпълнения и бутик, където ценителите  могат да купят изискани вина. 
 

Назад