Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Отпускат над 2,5 милиона лева за преструктуриране на лозята

28.06.2015

Над 2,5 милиона лева е бюджетът по мярката за преструктуриране и конверсия на лозя, която ще бъде отворена между 2 и 9 юли. Ще се приемат заявления единствено от кандидати, посочили, че искат авансово плащане, съобщават от ДФ „Земеделие“.
Заявките за това се подават след 10-ия ден от датата на сключване на договора и не по-късно от 31 юли за съответната финансова година, иначе договорът се прекратява. Изплащат се до 80% от помощта, предвидена за инвестицията, ако реализацията на проекта е започнала.
Заявленията за предоставяне на финансова помощ и заявките за авансово плащане ще се приемат в Централно управление на ДФ „Земеделие” в София.
След първите два приема на заявления за подпомагане по мярка „Преструктуриране и конверсия на лозя” за тази година са сключени 71 договора на обща стойност близо 37,5 милиона лева.
Източник: agronovinite.com

Назад