Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Конкуренти запалили винарски комплекс на крупен карловски бизнесмен?

11.11.2015

 

Пожар е предизвикал значителни материални загуби във винарска изба „Шато Копса” край карловското село Каравелово. Сигналът е подаден вчера в 2 часа пред нощта. Няма пострадали хора. Изгоряла е масивна сграда на площ от 500 квадратни метра и прилежащи помощни помещения. БЛИЦ научи от разследващи, че напълно изпепелени са около 8 стаи, част от избени помещения и постройки, прилежащи към основната хотелска част, която е пламнала. 
Работи се по две версии, едната и случаен инцидент, предизвикан от късо съединение, другата е пироманско изпълнение, сътворено от конкуренти на собственика Минко Минков, известен в региона на Подбалкана бизнесмен. Точните причини за случилото се и размерът на нанесените щети са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство в РУ – Карлово. 
Източник:blitz.bg
 

Назад