Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Виното и поривът да удоблетворите сексуалните си нужди

22.11.2015

Виното не се асоциира задължително със секс. Въпреки, че ние не говорим за това, виното се използва като социален балсам през цялото време.                        
През 2009 г. група италиански изследователи публикуваха едно проучване, което намира връзка между употребата на вино – специално червено вино – и повишаване на половото влечение при жените. Изследването не поддържа категорично тази корелация, но е добра основа за бъдещи изследвания.
ФАКТ: Практиката показва, че има тенденция алкохолът да възбужда повече жените, отколкото мъжете.
Алкохолът в малки количества  ще повиши либидото Ви. Ще се почуствате гладни и ще зачервите бузите. Това е защото етанолът стимулира примитивната част на мозъкът наречена хипоталамус, разположена тояно над продълговатият мозък  - medulla oblongata. Тази част от мозъкът регулира основните функции, в това число телесната температура, гладът, нивата на хормоните, поведението свързано с родителската привързаност и разбира се поривът за удоблетворяване на сексуалните нужди.
За постигане на тези ефекти се нуждаете от малко количество вино. Не забравяйте, колко е важно да консумирате вино умерено.
 

Назад