Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Длъжници подпалили вилата на бизнесмена Минко Минков?

24.11.2015

БЛИЦ съобщи, че тази нощ масивната луксозна постройка, която се намира в карловското село Васил Левски е запалена и всичко в нея е изпепелено. Основната версия, по която полицията работи е длъжници, които правят отчаяни ходове да заплашват възрастния бизнесмен.
Според информация на БЛИЦ, Минков, който има мащабен бизнес - винарски комплекс, мебелни къщи и други, е раздал много пари назаем. Тъй като парите не били върнати в уговорения срок и били поискани от заемодателя, някой от притиснатите е решил да отмъщава, довериха източниците на БЛИЦ. Основната версия на ченгетата се потвърждава и от факта, че преди две седмици луксозния винарски комплекс „Шаото Копса” край сопотското село Анево, също собственост на фамилията, бе запален. Тогава изгоряха 8 стаи от хотелската част на комплекса. Сегашната ситуация, която се вижда от видеото, е опожарени стаи, паднал покрив, изпепелени дограми и стопени прозорци. Полицията издирва извършителите. 

Назад