Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Салон на виното

02.10.2012

 Салон на виното – Интер Експо Център – 07-10.11.2012 четем в sabitia.net

Oт 7 до 10 ноември 2012 година в Интер Експо Център – София ще се проведе 11-то ежегодно издание на специализираната международна изложба за вина, спиртни напитки и аксесоари – Салон на виното, организирана от Агенция Булгарреклама и Националната лозаро-винарска камара.

Салон на виното е предназначен както за специалисти от бранша, така и за широката публика и събира на едно място всяка година  винопроизводители, търговци, енолози, сомелиери и ценители на виното от страната и чужбина.

По време на изложбата, водещи български и чуждестранни винопроизводители ще представят нови и традиционни продукти.  Посетителите в Интер Експо Център ще могат да се запознаят и да дегустират елитни спиртни напитки, селектирани  и качествени вина от най-висок клас, бутикови серии вина, да посетят презентации на производители и участници в събитието и да установят нови бизнес контакти.

Целите на организаторите е да разшири възможностите и пазара пред винопроизводителите и специалистите от бранша, да популяризира българското вино в страната и чужбина, да повиши винената култура сред българските посетители и ценители.

Салон на виното ще се проведе паралелно с другите специализирани изложби -  Месомания, Светът на млякото, Булпек и Интерфуд и дринк. За миналата година специализираните изложения бяха посетени от 11568 посетители – от България, Гърция, Сърбия, Турция, Македония, Румъния, Италия, Кипър, Франция, Германия, Австрия, Чехия,Испания,  Русия, Белгия, Полша, Индия, Унгария, Украйна и други.

Назад