Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Dragomir reserva Cabernet sauvignon & Merlot 2009

100.00лв.

Качества и оценка според ДиВино (септември 2012):
Наситен, непрогледен рубинено-червен цвят с меки оттенъци. Купажът е от Каберне Совиньон & Мерло. Сочен, атрактивен, комплексен нос с акценти на мастило, кедър, сочен касис, череша в черен шоколад, печено месо. Средно до плътно тяло, зърнисто и велурено, със зрели танини и дълъг, елегантен финал. Може да се пие, но има сериозен потенциал за отлежаване (2013-2018). Изключително вино, класика в своя стил.

Качества и оценка според Каталог на българското вино 2014:
Гранатов цвят с керемидени нюанси; интензивен многопластов нос - долавят се горски плодове, свежа мента, какао, сушено месо, сочна слива; елегантно хармонично тяло с кадифени танини и суховат дълъг финал. Изключително вино.

Забележка на Vinobg:
Вината на Dragomir reserva са в бутилки без залепени етикети. Разпознават се по етикета на връвчица, на който са данните за виното и реколтата.

Последна бутилка.

Добави към кошницата:

  • Бруто тегло: 1.19кг.
  • Произведено от: Винарско имение Драгомир


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 10 декември вторник, 2013.