Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Katarzyna Reserve 2011

150.00лв.

Качества и оценка според ДиВино (Януари 2017):
Cabernet Sauvignon & Merlot; цветът е добре изрезен - гранат с меки отблясъци. Носът е дълбок, въздействащ, сложен и елегантен. Долавят се леки минерални нотки на мъх и пръст, черна маслина, кожа, печени черни плодове с карамел и ефирни парфюмени нотки. Тялото е стегнато, плътно и мощно с велурени танини и пикантен финал. Вино, което може да се отвори вече, но препоръчваме още една година да отлежи в бутилка и без съмнение ще бъде достойно за всяка колекция. Може да отлежава (2018-2028). Изключително вино, класика в своя стил (91 т.).

Качества и оценка според Каталога на българското вино 2017:
Интензивен гранатов цвят със светъл пръстен; комплексен нос с нотки на кожа, сок от боровинки, стафида в ликьор; елегантно тяло със здрави зрели танини и пикантен вкусов аромат; дълъг суховат финал с намек за черен шоколад с чили. Комплексно и сложно вино. Изключително вино.

Качества и оценка според Каталог на българското вино 2016:
Интензивен гранатов цвят; елегантен комплексен нос с нотки на сок от боровинка, свежи билки - мента, мащерка, валериан, кожа и екзотични подправки; тяло със здрава структура и кадифени танини, усещане за сушен плод, кутия за пури и марципан във вкуса; дълъг и пикантен финал. Изключително вино.

Качества и оценка на Аполоуайн (?)
Виното има наситен, тъмнорубинен цвят с гранатов оттенък.
Хармонична и концентрирана плетеница от зрял червен плод, касис, подправки, мармалад, пушек, шоколад, мока и мед. Богато, плътно, много меко и елегантно.
Във вкуса се долавят зрели червени горски плодове, касис, подправки, мармалад, пушек, шоколад, като асимилираният дъб е доказателство за високата класа на виното. Дълъг, запомнящ се финал и минерален послевкус. 90/100 т.

Награди:
DiVino Top 10 за 2016 - четвърто място
Concours Mondial de Bruxelles 2016 - сребърен медал
CWSA Best Value 2015 - златен медал, вино на годината

Последна бутилка.

Добави към кошницата:

  • Бруто тегло: 1.19кг.
  • Произведено от: Катаржина Естейт


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 18 юли събота, 2015.