Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Santa Sarah Privat Mavrud & Cabernet Sauvignon 2011

60.00лв.

Качества и оценка според ДиВино (декември 2014):
Красив, много плътен гранатово червен цвят - жив и блестящ. Носът е комплексен, интензивен и елегантен с нотки на билки, сушена вишна, землисти акценти, кафе, кожа и тютюн. Средно, гъвкаво тяло с много какао и канела във вкусовия аромат, с добре огладени, копринени танини и отлична дължина на финала. Пикантно сух, съблазнителен какаов завършек в послевкус. Изключително вино, класика в своя стил (91 т.).

Качества и оценка според Каталог на българското вино 2015:
Красив гранатов цвят с керемиден пръстен; комплексен нос с акценти на сок от горски плодове, пипери, стафида в ликьор, мускус; тяло с кадифени танини, солевина и отличен баланс; дълъг запомнящ се финал. Изключително вино.

Забележка на Vinobg:
Тъй като непрекъснато върлува грип, не обръщайте внимание в разликите на описанието на вкуса и аромата - става дума за едно и също изключително вино. Ние проверихме.

Добави към кошницата:

  • Бруто тегло: 1.19кг.
  • Произведено от: Винарско имение Санта Сара


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 27 март петък, 2015.