Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Stallion 2012

200.00лв.

Качества и оценка според ДиВино (януари 2015):
Цветът е плътен, наситен гранат. Купажът е Merlot & Cabernet Franc & Cabernet Sauvignon & Syrah. Дискретен нос с нотки на черна череша с какао, ликьор от касис, кардамон и кожа. Мощно, плътно тяло със зрели велурени танини и благороден, дълъг завършек със спомен за подправки и какао. Вино с потенциал (2015 - 2020). Изключително вино (91 т.).

Качества и оценка според Каталог на българското вино 2016:
Наситен рубинен цвят; комплексен нос, в който се откриват нотки на боровинков сок, евкалипт, кафе и бриош; тяло с кадифени танини и запазено усещане за плод; дълъг опушен финал. Изключително вино.

Качества и оценка според Каталога на българското вино 2017:
Наситен рубинен цвят с меки отблясъци; комплексен нос с нотки на черна череша, кожа, сладък тютюн и какао; тяло със здрави зрели танини и отново плод и тютюн във вкуса; дълъг финал с намек за шоколад с чили. Изключително вино.


Награди:
Concours Mondial de Bruxelles 2016 - златен медал
San Francisco International Wine Competition 2015 - двоен златен медал
Decanter World Wine Awards 2015 - сребърен медал
Sélections Mondiales des Vins Canada 2015 - сребърен медал

Забележка:
Последна бутилка.
За колекционери.
Предполагаме, че и из българско ще се появят ценители, които няма да се стискат като българските бизнесмени, и ще си позволяват да купуват скъпо вино. Е, не по 2-3000 евро като своите колеги, да речем, от Франция, но поне по 2-300 лева. Но, както казваше един колега, нашите са си бай Гавьовци. Само дето не се влачат из Европа с дисагите и мускалите. А Бай Ганьо, както знаем е стиснат ей така. Нали се сещате къде.

Добави към кошницата:

  • Бруто тегло: 1.19кг.
  • Произведено от: Ейнджълс Естейт


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 23 март понеделник, 2015.