Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Santa Sarah Rubin Privat One Good Year 2011

180.00лв.

Качества и оценка според ДиВино (Януари 2023):
Плътен цвят – керемидено червен, почти непрогледен. Атрактивен нос, който предлага изобилие от черни плодове в ликьор, сушена арония, ликорис и сладки билки. Средно тяло с отлично развитие на вкусовия аромат и сух финал. Виното е в много добра форма. Да се пие веднага. Изключително вино, класика в своя стил (91 т.).

Качества и оценка според ДиВино (Януари 2017):
Наситен, тъмно гранатов цвят с медени отблясъци на развитие. Сложен и дълбок нос с нотки на билки и сладки подправки, ликьор от черни плодове, черен пипер, етерични нотки, топла пръст, асфалт и катран, какао и кафе. Тялото е плътно и все още забалежително стегнато със сложни вкусови аромати и дълъг финал, в който остава спомен за пипер и етерични масла. Благородно вино, което отлично изразява сорта и неговия потенциал (2017-2023). Изключително вино, класика в своя стил (91 т.).

Качества и оценка според Каталога на българското вино 2016:
Интензивен гранатов цвят; комплексен нос с нотки на евкалипт, бръшлян, мускус и шоколад; мощно тяло с усещане за минералност и отново черен шоколад във вкуса; дълъг елегантен финал. Изключително вино.

Добави към кошницата:

  • Бруто тегло: 1.2кг.
  • Произведено от: Винарско имение Санта Сара


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 18 май сряда, 2016.