Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Minkov Brothers Oak Tree 2012

80.00лв.

Качества според Каталога на българското вино 2016:
Красив рубинен цвят; дълбок многопластов нос, в който се долавят зрели горски плодове - къпина и боровинка, месо, пушен бекон, кедър; тяло с кадифени танини и отличен баланс, запазен плод във вкуса и деликатна солевина и пикантност; дълъг елегантен финал. Изключително вино.


Качества и оценка според ДиВино (декември 2015):
Плътен рубинен цвят с меки отблясъци. Въздържан, но сложен и дълбок нос с ванилено-подправкови тонове, зрели черни плодове, черен шоколад и топли землисти акценти. Свежо тяло, сочно и живо, с отлична мощна структура и дълъг, благороден, жив завършек с финес. Вино с потенциал за отлежаване (2015 - 2019). Отлично вино (89 т.).


Награди:

Decanter World Wine Awards 2016 - сребърен медал
Concours Mondial de Bruxelles 2016 - златен медал
Alliances du Monde 2015 - сребърен медал
IWC 2016 Tranche 1 - сребърен медал


Забележка на Vinobg:
На сайта на производителя до момента (11.05.2016) не е посочено от какви сортове се прави виното. Ние го поставяме в тоя раздел съгласно Каталога на българското вино 2016.

Последни две бутилки.

Добави към кошницата:

  • Бруто тегло: 1.2кг.
  • Произведено от: Винарска изба "БРАТЯ МИНКОВИ"


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 09 май понеделник, 2016.