Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

DUX 2007

200.00лв.

Качества и оценка според ДиВино (октомври 2013):
Наситен, плътен гранатово червен цвят. Носът е едновременно фин, благороден и на много нива. На преден план се долавят етерични, парфюмени нотки на хвойна, евкалипт и мента, следвани от сочни зрели горски плодове (черна боровинка), какао, кафе, мокър мъх и барут. Изключително мощно тяло, но гъвкаво и стегнато със зрели кадифени танини и соленоват, минерално сух завършек. Виното показва характер и класа. Има забележителен потенциал за отлежаване (2013-2020). Изключително вино, класика в своя стил (91 т.).


Последна бутилка.
За колекционери.
Предполагаме, че и из българско ще се появят ценители, които няма да се стискат като българските бизнесмени, и ще си позволяват да купуват скъпо вино. Е, не по 2-3000 евро като своите колеги, да речем, от Франция, но поне по 2-триста лева. Но, както казваше един колега, нашите са си бай Гавьовци. Само дето не се влачат из Европа с дисагите и мускалите. А Бай Ганьо, както знаем е стиснат ей така. Нали се сещате къде.

Продадено
  • Бруто тегло: 1.19кг.
  • Произведено от: Винарска изба Боровица


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 09 декември понеделник, 2013.