Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Gold Stallion 2013

500.00лв.

Качества и оценка според ДиВино (Януари 2018)
Красив, жив, гранатово червен цвят с керемидени оттенъци на развитие. Носът е благороден и развит с акценти на печено месо, сушени домати, сладък червен пипер, сушени цветя и ликьор от касис. Живо, гъвкаво и комплексно в устата с много добри, зрели, фино зърнисти танини. Дълго, благородно и във финала. Класно вино, което е готово да се пие вече, но може да се съхранява още поне 2-3 години (2018-2023). Изключително вино, класика в своя стил (92 т.).

Качества и оценка според Каталог на българското вино 2018
Мерло, Каберне совиньон и Пти вердо – интензивен непрогледен запазен рубинен цвят; елегантен комплексен нос – долавят се касис, евкалипт, валерианов лист, свежи подправки и бял шоколад; мощно тяло с хрупкави зрели танини и запазено усещане за плод – боровинка; дълъг опушен пикантен финал. Изключително вино.


Награди:
Decanter World Wine Awards 2018 - сребърен медал
Concours Mondial de Bruxelles 2017 - златен медал

Забележка:
Последна бутилка.
За колекционери.
Предполагаме, че и из българско ще се появят ценители, които няма да се стискат като българските бизнесмени, и ще си позволяват да купуват скъпо вино. Е, не по 2-3000 евро като своите колеги, да речем, от Франция, но поне по 2-триста лева. Но, както казваше един колега, нашите са си бай Гавьовци. Само дето не се влачат из Европа с дисагите и мускалите. А Бай Ганьо, както знаем е стиснат ей така. Нали се сещате къде.

Добави към кошницата:

  • Бруто тегло: 1.2кг.
  • Произведено от: Ейнджълс Естейт


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 15 юни четвъртък, 2017.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...