Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Red Church Grand Sovereign Premium 2019

150.00лв.

Качества и оценка според ДиВино (февруари 2022):
Непрогледен, мастилен цвят. Дълбок, въздействащ нос с изобилие от черни плодове, землисти нотки, евкалипт и ликорис, какао и арония. Тялото е супер мощно и концентрирано с жив плод все още и огромен потенциал. Препоръчваме да се отвори след поне 2 години. Може да отлежава (2024-2030). Изключително вина, класика в своя стил (91 т.).

Качества и оценка според Аполоуайн:
Купаж от Мерло, Каберне Совиньон и Каберне Фран. Виното е съзрявало в нови френскли барици за период от 12 месеца. Перфектен баланс между зрял, но сложен, ароматен плод с добра изразена свежест и разгръщащи се, копринени и заоблени танини.

Тъмният и наситен цвят е последван от мощна атака с нотки на напълно узрели червени тъмни плодове и пикантни, балсамови и какаови нотки. В устата става изразителен и богат, с голяма плътност и обемни и идеално меки танини. Плодовите нотки са подчертани от добре интегрираният дъб - завършващ в свеж и жив завършек с ясно изразени нотки на какао. 92/100 т.

Последна бутилка.

Продадено
  • Бруто тегло: 1.3кг.
  • Произведено от: Винарско имение Ред Чърч


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 27 февруари неделя, 2022.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...