Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Ловико 100 Каберне Совиньон 2007

50.00лв.

Качества според производителя:
Това вино е създадено по повод 100-годишнината от основаването през 1909 година на първата лозаро-винарска кооперация на Балканския полуостров от Марко Вачков.
Идеята при създаването на LOVICO 100 е да се подберат гроздове от реколта 2007 от най-добрите лозарски райони на България, като се покажат характерът и комплектността на българското вино. Кабернетата от Сухиндол (25%), които са изключително свежи и ароматични благодарение на по-хладния климат, се допълват по неповторим начин с тези от района на Илинденци (55%) и Чирпан (20%). Дванадесетте месеца от живота на виното в американски и френски барици допринасят за букета и структурата му.
Благородството и елегантността на LOVICO 100 ще се обогатят с развитието му в бутилка и през следващите пет години. Подходящо за отлежаване в енотека.

Награди:
Винария 2009 - Златен ритон

Добави към кошницата:

  • Бруто тегло: 1.2кг.
  • Произведено от: Ловико Сухиндол


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 23 февруари сряда, 2011.