Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Spiritus Sanctus Limited Selections 2013

90.00лв.

Качества според производителя:
Виното е с идеална бистрота и интензивен винено-червен цвят. Ароматът е наситен и комплексен, в който доминират аромати на зрели червени плодове (череша, вишна и касис). Вкусът е мек и хармоничен, добре балансиран, оставяйки трайни впечатления и чудесен финал ва виното.

Награди:
Mundus Vini 2015 - златен медал
Винария 2015 - сребърен медал

Забележка на Vinobg:
Не ни е ясно какво представлява точно Spiritus Sanctus - изба, винарна или там както си го наричат помежду си. Няма име на български. Има магазин със същото име в Пловдив. На сайта им има информация за техните лозови масиви. На етикета на бутилката пише, че е произведено и бутилирано във Винарски комплекс Старосел. Собственик на Spiritus Sanctus е Ивком трейд ЕООД, който е вносител и дистрибутор на машини за преработка на селскостопанска продукция. Към момента (24.03.2016) ни е известно, че освен това има лозя и продава вино.


Последна бутилка.

Добави към кошницата:

  • Бруто тегло: 1.2кг.
  • Произведено от: Spiritus Sanctus


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 24 март четвъртък, 2016.