Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Бренди каск Каберне Совиньон специална резерва 2007

40.00лв.

Качества според сп. "Бакхус":
Непрогледен гранатов цвят с развитие. Богат букет от сладки аромати, ароматизиран тютюн, ванилия, шоколад и конячен ликьор върху чиста винена основа. Вкусът наслагва и допълва богатите впечатления от носа със сладък плод, усещане за уют. Завършва меко с елегантен финал и изразена топлина.

Качества според ДиВино (юни 2011):
Цветът е красив, жив, тъмен гранат. Комплексен, средно интензивен, интересен нос с акценти на печени кестени, какао, ликьор от зелени орехчета, мъх и виолетки. На вкус е живо, отлично структурирано и стегнато с дълъг, благороден послевкус на сушен плод и какао. В момента виното е в своя апогей.

Коментар на Vinobg:
В официалния сайт с резултатите от "Винария 2010" и "Винария 2011", както и в официалния сайт на "Черноморско злато" АД виното BRANDY CASK Каберне совиньон ВГНП, Южно черноморие 2007 се води, че е спечелило златен медал и на двете Винарии. За носител на "Златен ритон" 2011 в категорията "Червени сортове и червени купажни вина от по-стари реколти" е обявено Каберне Совиньон 2007, което явно е различно от златния медалист BRANDY CASK... В официалния сайт на "Винария 2011" даже не са си направили труда да отбележат от коя реколта е това тайнствено Каберне. По-нататък, за да бъде пързалянето пълно, в раздела "Новини" на официалния сайт на "Черноморско злато" АД се съобщава, че "Златен ритон" 2011 във въпросната категория всъщност не е спечелило безличното "Каберне Совиньон" от листа с наградите на Винария, което може да е и от някоя селска бъчва, а Каберне Совиньон Бренди Каск 2007. То сякаш е едно и също с цитираното в началото, но пък не е ВГНП (каквото и да означава то). Това вече ни идва в повече. Такива недоуточнявания, подмени и опашати лъжи подвеждат потребителите и което е най-лошо, прогресивната международна общественост. Непрогресивната да я подвеждат. Обаче прогресивната защо? Заради такива пързалки в нашия сайт не броим златните медали от "Винария", а ги даваме като допълнителна информация само за наградените със злато по чужбинско. Ако така вървят нещата, скоро ще престанем да броим и "Златните ритони". Като не знаем на какво вино всъщност ги дават...
А иначе Бренди каск Каберне совиньон специална резерва 2007 си е едно отлично вино. Препоръчваме ви го. Нашият шеф каза, че ще го пие, ако ще да струва и сто и педесет. Обаче той е баровец. За нас по-добре по-евтинко.

Награди:
AWC Vienna 2011 - златен медал
Винария 2011 - Златен ритон
Mundus Vini 2010, Германия - златен медал
Рицарски винен граал 2010 - златен медал
Mundus Vini 2008, Германия - сребърен медал
Винария 2010 - златен медал

Добави към кошницата:

  • Бруто тегло: 1.2кг.
  • Произведено от: Черноморско злато


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 22 февруари вторник, 2011.