Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Cabernet Sauvignon & Merlot 2021

120.00лв.

Качества и оценка според Декантер 2023:
Доста пиперливи, билкови и листни аромати. Във вкуса има малко сочни черни плодове. Очарователна чаша червено с нотки на касис и боровинки. Неусложнено, но наистина добра стойност. оценка 95 т.


Награди:
Decanter World Wine Awards 2021 – златен медал (95 т.)

Коминтар На Vinobg:
Ние имахме честта да опитаме това вино и да го оценим с най-високата оценка по нашата скала, доста преди да получи суперлативи от най-големите световни специалисти. Удивително е, че при съвършенно скромните условия, с които разполага, Петър Петров постига резултати, с които към момента могат да се похвалят само още 10 (!) от най-прочутите винарни в царството. А при тях, дет се вика, само мебелите в дегустационните струват колкото цялото му оборудване. Обаче резултатите, а?
Надяваме се самобитният талант и високото майсторство на Петър Петров да му донесе и първия платинен медал от Декантер за България. Дори му направихме такова предсказание на 27.03.2023 г. Според нас това ще се случи през 2026 година. Дотогава ( а и след това какво ни пречи?) ще се радваме на прекрасните му вина. Препоръчваме го и на вас.

Добави към кошницата:

  • Бруто тегло: 1.3кг.
  • Произведено от: PPetroff


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 23 юли неделя, 2023.