Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Castra Rubra 2007

80.00лв.

Качества според производителя:
Великолепно вино, български отпечатък, пресъздаващ най-доброто от земята, която го е създала, но в духа на класическите вина от Сент Емилион, Бордо. Със съблазнителни аромати на ванилия с масло, кафе, ликорис и впечатляващо пищно, атрактивно, заоблено тяло с копринени, но и зърнести танини. Дълго, пикантно, разкошно, класно вино за специални моменти и за истински ценители.

Качества според сп. "Бакхус":
Плътен запазен гранатов цвят. Комплексен средно интензивен нос с акценти на кожа, плод, пипери, ванилия. Богат мек вкус, плодово, стегнато тяло но с меки танини, топлина и мекота на финала.

Качества според ДиВино (октомври 2011):
Непрогледен, тъмно гранатов цвят с керемиден оттенък. Въздържан нос с нюанси на кожа, опушено месо, сено, мускус и сушен черен плод. Стопено в устата, с леко зърнеста структура и пикантен финал. Отлично вино.

Награди:
Selections Mondiales des Vins 2010, Канада - златен медал
Concours Mondial de Bruxelles 2011 - златен медал
International Wine Challenge 2011 - бронзов медал

Последна бутилка

Продадено
  • Бруто тегло: 1.2кг.
  • Произведено от: Винарска изба Кастра Рубра


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 16 март сряда, 2011.