Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Question Mark 2010

80.00лв.

Качества според производителя:
Красив, много наситен пурпурен цвят с блясък. Елегантен и свеж, комплексен нос с изява на зрял червен и черен плод, подправки, евкалипт и какао. Вкусът е плътен, балансиран и сочен с усещане за сладък червен плод (захаросана вишна) и сладки подправки. Продължителен и елегантно пикантен финал.

Качества и оценка на ДиВино (октомври 2011):
Красив наситен гранатов цвят. Носът е с конфитюрени аромати на сладко от череши, ванилия, карамел и масло. Стопено елегантно тяло със средна структура и спомен за марципан и пипер в средно продължителен финал. Атрактивно вино, напълно готово за консумация в момента. Може да отлежава. Отлично вино (87 т.).

Качества и оценка според Каталог на българското вино 2015:
Дълбок гранатов цвят с блясък и керемидени оттенъци; сложен елегантен нос с акценти на плодове конфи, мускус, месо, пудра захар и ванилия; сочно тяло с отличен баланс и запазени нотки на сушени горски плодове и дим във вкусовия аромат; дълъг суховат финал. Изключително вино.

Забележка на Vinobg:
В официалния сайт на производителя това е текстът под втората снимка на Куесчън Марк, както обикновено без година на реколтата. Предполагаме, че е 2010.

Награди:
Vinalies Internationales 2014 - златен медал
China Wine & Spirits Awards Best Value 2013 - сребърен медал
Decanter World Wine Awards 2013 - бронзов медал
China Best Value Wine & Spirits Awards 2012 - златен медал
Vinalies iternationales 2012, Париж - златен медал

Добави към кошницата:

  • Бруто тегло: 1.2кг.
  • Произведено от: Катаржина Естейт


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 07 март сряда, 2012.