Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Terroir 2013

80.00лв.

Качества според сайта на производителя:
Виното се отличава с наситен гранатово-червен цвят, искрящ и чудесен блясък. Комплексният и завладяващ букет е балансиран между типичните за висококачествен дъб нюанси на ванилия, шоколад и подправки, съчетани с ароматите на презряло грозде и червени костилкови плодове. Вкусът впечатлява със своята плътност, баланс и меко хармонично тяло.

Награди:
Concours Mondial de Bruxelles 2015 - златен медал

Забележка на Vinobg:
На етикета не е означена реколтата. Надяваме се това да е неволен пропуск на производителя. Снабдихме се с бутилка със знака на Mondial de Bruxelles 2015 от магазина в избата. Продавачката го залепи пред нас на бутилка с етикет без нито една дата.
В "Каталог на българското вино" Terroir е отбелязано като "добро вино" с едно "н. р.", вероятно означаващо "няма реколта". Към настоящия момент ДиВино не дегустира вината на винарна Старосел. Нашето скромно мнение е, че виното е добро.

Добави към кошницата:

  • Бруто тегло: 1.19кг.
  • Произведено от: Винарска изба Старосел


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 18 юли събота, 2015.