Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Angel's Estate Deneb Syrah 2013

110.00лв.

Качества и оценка според ДиВино (Януари 2018):
Много интензивен пурпурен цвят. Носът е експресивен и въздействащ с нотки на мастило, ликорис, черни плодове - арония, касис и къпина, йод и кожа. Плътно, екстрактно тяло с отлична, много стабилна структура със зрели, велурени танини и отличен, дълъг, ликьорен финал. Едно вино бомба с потенциал за отлежаване (2018-2024). Изключително вино, класика в своя стил (91 т.).Награди:
Concours Mondial de Bruxelles 2017 - златен медал
Mundus Vini 2017 - spring tasting – златен медал


Последна бутилка.
За колекционери.
Предполагаме, че и из българско ще се появят ценители, които няма да се стискат като българските бизнесмени, и ще си позволяват да купуват скъпо вино. Е, не по 2-3000 евро като своите колеги, да речем, от Франция, но поне по 2-300 лева. Но, както казваше един колега, нашите са си бай Гавьовци. Само дето не се влачат из Европа с дисагите и мускалите. А Бай Ганьо, както знаем е стиснат ей така. Нали се сещате къде.

Добави към кошницата:

  • Бруто тегло: 1.2кг.
  • Произведено от: Ейнджълс Естейт


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 26 март неделя, 2017.