Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Minkov Brothers Cuvee 2011

110.00лв.

Качества според производителя:
Цвят: наситен, пурпурен и искрящ
Аромат: интензивен и богат, доминиран от зрели черни плодове и сочна вишна, долавя се свеж акцент на мента, карамелен бонбон, сметана, шоколад и леки препечени тонове.
Вкус: балансиран и сочен, с добра структура, с много дълъг финал, доминиран от зрял плод, приятно комбиниран с акценти на дим и карамел.
Отлежаване: виното е отлежавало 6 месеца в нови барици от американски дъб, притежава потенциал да се развива в бутилка до 5 години.

Забележка на Vinobg:
Описанието е както винаги на бранда, не на реколтата.

Оценка на ДиВино (ноември 2013):
Жив тъмнорубинен цвят. Атрактивен нос със съблазнителни нюанси на масло, кокос, конфитюр от черна боровинка и мляко с кафе. Заоблено, свежо, средно тяло с добре запазен плод и шоколад на финала. Може да се съхранява две-три години (2013-2015). Отлично вино.

Качества според Каталог на българското вино 2014:
Красив гранатов цвят; многопластов нос с нюанси на сушена слива, екзотични подправки, топъл асфалт; тялото е с кадифени танини, във вкуса отново се долавят карамфил, канела и сушена череша; приятен финал. Това вино се пие с радост.

Награди:
Concours Mondial de Bruxelles 2013 - златен медал


Последна бутилка.

Добави към кошницата:

  • Бруто тегло: 1.19кг.
  • Произведено от: Винарска изба "БРАТЯ МИНКОВИ"


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 18 юни вторник, 2013.