Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Феномен Мерло Резерва 2008

40.00лв.

Качества според производителя:
Това феноменално по своя характер тероарно вино е направено от най-доброто грозде на едно единствено, засадено със сто процента Мерло лозе, в района на Мелник. Уникалният тероар, внимателната селекция на всеки грозд, специфичната технология и 12 месечното отлежаване в нови френски дъбови бъчви ни помогнаха да създадем многопластово вино с богат ароматен профил.
Виното е с красив, наситен цвят. Притежава експлозивен и концентриран аромат на червени горски плодове, зряла синя слива, смокиня, черна череша с костилка, допълнени от тонове на шоколад, кафе, кокос и ванилия. Вкусът е богат, мек и пълен, тялото е обемно, меко и заоблено. Завършва с атрактивен дълъг и кадифен послевкус.

Качества и оценка според ДиВино (март 2011):
Цветът е плътен, красив, тъмен гранат. Дълбок нос с изразен, но добре интегриран дъб: ликорис, кафе, масло, заедно с печен черен плод и мускус. Сочно, пикантно, хармонично и атрактивно вино с много добра, зърниста танинова структура, която му осигуря дълъг живот. Отлично вино.

Добави към кошницата:

  • Бруто тегло: 1.2кг.
  • Произведено от: Винарска изба Синтика


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 31 март четвъртък, 2011.