Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Rubaiyat Chardonnay 2008

200.00лв.

Мнение на Casavino:
Концентрирано, мощно, с обемна структура вино, вследствие 8-месечно съзряване в нови френски барици. Устойчиви аромати на цитрус, круша, ядки и ванилия. Плътният и балансиран вкус е свеж и полиран с минерални нотки.

Качества и оценка според ДиВино (октомври 2011):
Искрящ златист цвят със запазен зелен отблясък. Пищно, атрактивно вино с аромати на кафе, бяла череша, масло и ванилия, кроасан и зелена маслина. Мощно тяло с отлична свежест и структура, с въздействащ и дълъг финал със спомен за кафе и тост с масло. Шардоне, което може да отлежава още поне 3-4 години. Отлично вино (89 т.).

Качества и оценка според Каталог на българското вино 2013:
Красив искрящ златист цвят; елегантен многопластов нос, в който се откриват акценти на бриош, плодов пай, деликатен дим, ванилия; стегнато тяло с приятна свежест, отново с усещане за плод; дълъг и фин маслен финал. Изключително вино.

Награди:
Chardonnay du Monde 2011 - златен медал
Vinalies internacionales 2011 - сребърен медал
Винария 2011 - златен медал


Последна бутилка.
За колекционери.

Продадено
  • Бруто тегло: 1.2кг.
  • Произведено от: Винекс Преслав


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 18 юли понеделник, 2011.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...