Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Dragomir reserva Cabernet sauvignon & Merlot 2011

200.00лв.

Качества и оценка според Каталога на българското вино 2016:
Интензивно непрогледен рубинен цвят; многопластов нос с нотки на сушени плодове - вишна и боровинка, суха мащерка, какаово масло и топъл асфалт; мощно тяло със зрели танини и намек за стафида в ликьор във вкусовия аромат; дълъг опушен финал. Изключително вино.

Качества и оценка според Дивино (декември 2014):
Изключително наситен, мастилен цвят - тъмен гранат с керемидени оттенъци. Въздържан, но сложен и многопластов нос, в който се разкриват нотки на сочна черна череша, арония, кафе и какао, табак (дори катран) и дим, заедно с мъх и варовик на втори план. Свежо, екстрактно и суперконцентрирано с много добре узрели, велурени танини, с добре запазен плод и опушено-кафеен, много дълъг финал. Мощно вино с потенциал. Препоръчваме да се изчака и да се отвори поне след година; достойно за всяка колекция. Може да отлежава (2016-2022). Изключително вино, класика в своя стил (92 т.).

Последни 2 бутилки.

Добави към кошницата:

  • Бруто тегло: 1.19кг.
  • Произведено от: Винарско имение Драгомир


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 28 април вторник, 2015.