Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

10th Harvest Merlot 2015

500.00лв.

Дегустационни балажки от Декантер:
На носа откриваме зрели и концентрирани червени плодове. Има експлозия от вкусове на небцето, запазвайки месеста киселинност и кремообразна, изискана текстура.

Награди:
Decanter World Wine Awards 2017 – златен медал (95 т.)
MUNDUS VINI Summer Tasting 2017 - сребърен медал


Само за куриоз даваме и оценката на ДиВино (януари 2018):
Керемиден, наситен, "топъл" цвят. Атрактивен нос, сортов и комплексен с нотки на печени сини сливи в тъмен шоколад, сладки подправки и сушено месо. Обло, стопено тяло, с известна липса на свежест, но гладък, сатенен финал. Атрактивно мерло, средно дълго. Може да отлежава (2018-2021). Отлично вино (87 т.).

Коментар на Vinobg:
95-те точки от Декантер са за вино, което ще предложите, ако президентът на братска държава (Русия/САЩ - ненужното да се зачеркне) идва у вас на гости да прекара отпуската си. Оценка от 87 точки пък означава, че става за греяно вино с черен пипер, ако сте се простудили след запой на Чамкория около януарските празници. Може също така да си го разреждате с местна лимонада за подобряване на вкуса.

А през януари 2017 оценката е изглеждала така:
Много красив, наситен тъмно рубинен цвят с черешови оттенъци. Носът е атрактивен с нотки на сладкиш със сини сливи, сладко от малини, какао и черни маслини. Средо до плътно тяло с фини, зрели, кадифени танини и много елегантен, дълъг, пикантно-плодов финал. Мерло, което може да се пие, но препоръката ни е да се изчака година, за да се отвори. Ще доставя удоволствие и след 4-5 години (2018-2022). Отлично вино (89 т.).
Такива ми ти работи.

Единствена бутилка.

Добави към кошницата:

  • Бруто тегло: 1.3кг.
  • Произведено от: Катаржина Естейт


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 15 ноември сряда, 2017.