Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Вино Ivo Varbanov Syrah Mazeppa 2012

120.00лв.

Качества и оценка според Каталог на българското вино 2021:
Красив рубинен цвят с гланц; многопластов и комплексен нос с нотки на пипери, кожа, ликорис, долап* и сладък тютюн; елегантно пикантно тяло с усещане за сушен плод и пипери; черен шоколад в дълъг финал. Изключително вино.

* Отново, както и на други места, не е ясно какъв е долапът – старинен шкаф за дрехи или габровския долап в Етъра (бел. Vinobg).

Качества и оценка според ДиВино (декември 2016):
Много наситен, интезивен пурпурен цвят. Въздействащ, бомбастичен нос с нотки на сладко от черни боровинки, сладка ванилия, ликьор от касис, мастило, смола, какао и ликорис. Тялото е суперконцентрирано, плътно и мощно, с велурени, все още стегнати танини и дълъг, благородно землист финал. Разкошна Сира с много голям потенциал, но препоръката ни е да се отвори след 1 - 2 години. Изключително вино, класика в своя стил (91 т.).

Последна бутилка.

Добави към кошницата:

  • Бруто тегло: 1.3кг.
  • Произведено от: Иво Върбанов


Този продукт беше добавен в нашия каталог на 14 март сряда, 2018.

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...