Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Пуснаха в продажба вино в кутии за боя

27.04.2014

 

Злоупотребявайки с факта, че червеното вино боядисва зъбите, латвийска рекламна агенция пусна в продажба вино разлято в кутии за боя, четем в thedrinksbusiness.com.
McCann Vilnius, най-старата рекламна агенция в Латвия, която работи за фирми като BMW и L’Oreal, пусна в продажба Couleur Nouveau в разлято в кутии за боя. Агенцията се грижи ограничената серия от сътвореният дизайнерски контейнер за вино да се появи на пазара едновременно с пискането в продажба на последната реколта на Beaujolais Nouveau, всяка година.
В желанието си да подходи по нов, различен начин, да наложи нов стандарт в предлагането на вино на дребно, агенцията се подиграха със свойството на червеното вино да оцветява зъбите.
Върху опаковката (на задната й страна) виждаме и цветна графика, която показва каккъв ще бъде цвета на зъбите Ви в зависимост от чашите изпито вино. Съгласно McCann Vilnius ограничената серия пълни с вино кутии за боя са станали хит в момента на появата си.
Проектирани като промоционална сензация кутиите са покрити с пластмаса за да не се разваля виното.
 

Назад