Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Yahoo.com: Brangelina в бутилка

07.03.2013

 

Associated Press/Remy de la Mauviniere  - Имената на  Brad Pitt and Angelina Jolie се виждат върху бутилка Miraval, Cote de Provence  розе, представено в Париж на 7 март 2013. Първото вино от френското лозе, притежавано от холивудската двойка, се продава от днес на online купувачи.

PARIS (AP) – Девет букви -  Jolie-Pitt върху гърба на бутилката отделят това розе от останалите вина на тазгодишната реколта на Прованс.

Miraval Rose 2012 е произведено в южното френско имение Chateau Miraval – собственост на Brad Pitt и Angelina Jolie.

Това  е първата реколта Miraval с печата на холивудската двойка,  джоинт венчър с признатият винар Marc Perrin. На черният етикет е написано „бутилирано от Jolie-Pitt и Perrin."

Говорител на фамилията  Перин каза, че първите 6000 бутилки изкарани за продан online в четвъртък (днес!) са били изкупени за пет часа. Виното се продава за 105 евро (139$) за кашон с 6 бутилки.

Бутилката е тип "за шампанско" с тежко дъно. Продажбите за  ресторанти и търговци на едро започват по-късно този месец.


Бутилка Miraval, Cote de Provence 

 

Назад