Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Новото вино на Брад Пит и Анжелина Джоли

08.02.2014


Новото вино на Брад Пит и Анджелина Джоли получава възторжени отзиви, четем в huffingtonpost.com . Брад Пит и Анджелина Джоли пуснаха на пазара втората реколта вино от френското си имение Chateau Miraval. При това на време – розето е предпочитано около денят на свети Валентин. Decanter Magazine го описва като „очарователно приятно” на цвят с „деликатна структура, която се задълбочава преминавайки по небцето”.
Първата реколта на Brangelina от 2013 е на 84 място в класацията на Wine Spectator's top 100 wines и е най-високо оцененото розе в списъка, което го прави най-доброто розе в света.
 Jolie-Pitt & Perrin Côtes de Provence Rosé Miraval  реколта 2013 е в продажба online от вчера, 07.02.2014 г., но изглежда вече е разпродадено, тъй като първото вино на Brangelina беше разпродадено за 5 часа. Виното ще се продава в магазините по късно този месец за около 20US$
.   
 
 

Назад